Open van 8.00u tot 12.00u – van 14.00u tot 17.00u – Tel. +32 50 70 61 24

Salon La Brioche

Salon La Brioche Brugge

Kwaliteit om echt van te genieten.

De voorbije jaren is brood- en banketbakkerij De Brioche in de wijde regio uitgegroeid tot een bekende naam. Zaakvoerders Wim en Veronique Ferdinande zetten met hun succesvolle zaak de deur van het Salon La Brioche terug open. In Salon La Brioche geniet u van al het lekkers van de bakkerij tijdens uw ontbijt of ’s namiddags bij de koffie.

Salon La Brioche bevindt zich naast de bakkerij langs de Koolkerksesteenweg vlakbij de Dampoort in Brugge. De Brioche brengt daarmee een unieke formule naar de regio. Kwaliteit is de specialiteit van het huis. Het complete assortiment, zowel van de bakkerij als van het salon, wordt op ambachtelijke wijze in huis bereid. Dit met de beste en verse ingrediënten: echte boter, verse eieren, noem maar op.

Met deze aanpak heeft De Brioche naam gemaakt als een brood- en banketbakkerij met een lekker en kwaliteitsvol aanbod van diverse broodsoorten, kleinbrood, traditioneel Frans brood, ambachtelijke patisserie, huisgemaakte peperkoek enz. Die filosofie passen Wim en Veronique nu ook toe op hun salon.

Salon La Brioche Brugge
Salon La Brioche Brugge

Authentiek en (h)eerlijk

De formule van het salon is eenvoudig. “Vanaf acht uur bieden we ontbijt aan”, zegt Wim. “In de namiddag is er een ruim assortiment patisserie“. Salon La Brioche kiest voor een kwalitatief hoogstaande, authentieke en (h)eerlijke keuken. Dat merk je meteen wanneer je in de zaak binnenstapt.

Wim en Veronique kozen voor een gezellig en warm interieur, aangekleed met meubelen waar een ziel in zit. Het salon nodigt uit om de tijd te nemen en echt voluit te genieten van allerlei lekkers.
“We zien graag hoe gezinnen hier op zondag komen ontbijten”, vertelt Wim. Ze tafelen in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Salon La Brioche is de ideale locatie voor een stukje patisserie bij een lekkere kop koffie. We zijn er zeker van dat, wanneer de lente tevoorschijn komt, het terras van Salon La Brioche zal uitgroeien tot een vertrouwde tussenstop voor fietsers die een tocht uitstippelen in de polders rond Damme en Oostkerke.

Wenst u te reserveren voor een plekje in ons salon?

Tel.:   +32 50 70 61 24